beats by dre cheap

Sleep Well Little Girl.

Bill i Tom Kaulitz su postavili na svojoj stranici vijest da je njihova voljena jazavičarka,koju je Bill nekoliko godina prije spasio iz azila za napuštene životinje, uginula.
"It's been the darkest night and one of the saddest days. Yesterday our little Dachshund girl passed away in a terrible way and with her a part of us. Words couldn't describe how we feel... We will always love you and you'll always be in our hearts. Sleep well little girl. We'll see you on the other side. Rest In Peace..." Napisao je Bill na BTKapp.

Jedan fan,koji se nije želio potpisati, napisao je priču, koja je objavljena na američkoj stranici.
Pročitajte:

Bill, želim da znaš da u Raju postoji mjesto koje se naziva ''Dugin most''.
Kada životinja koja je nekome značila mnogo ugine, ona ide na to mjesto. Tamo ima velika livada, rijeka, cvijeće i mnogo hrane i svi voljeni ljubimci se igraju zajedno.
Te životinje su sretne, na boljem mjestu, ali i mi njima nedostajemo.
Jednog dana, tvoja mala princeza će prekinuti igru sa ostalim psima, stati i zagledati se u daljinu. Odjednom će početi da trči, trčat će toliko brzo,poput vjetra. Ugledala je tebe, ponovo se susrećete, ponovo ste zajedno,ali ovaj put zauvijek. 
Dobit ćeš kišu poljubaca, tvoja ruka će ponovo maziti tu voljenu glavu, i ponovo ćeš gledati u oči svoga ljubimca, kojeg dugo nisi vidio,ali je još uvijek u tvom srcu.
Tada ćete zajedno preći Dugin most.. 

***---Tokio Hotel---***
http://milicinsvijet.blogger.ba
15/12/2012 19:51